HIKE hvalpepakker
HIKE ORIGINAL HVALPEPAKKE 4 kg.
5 kg. - Kr. 235,00
HIKE KORNFRI HVALPEPAKKE 4 Kg
5 kg. - Kr. 275,00
 
 
 
HIKE Hvalpepakker
HIKE Hvalpepakker er den perfekte startpakke til hvalpe og indeholder alt, hvad du har brug for, når der er kommet en lille ny i familien.
Det er en helt særlig fornemmelse, når en hvalp kommer ind i hjemmet og fylder hverdagen med liv og glæde. Men samtidig kan det også være lidt af en opgave, og derfor prøver vi hos HIKE altid at levere hundemad og hvalpepakker, der gør oplevelsen lidt lettere og mere behagelig.
Hvalpepakkerne fra HIKE indeholder enten HIKE Original eller HIKE Nature hundemad til hvalpe samt en flot madskål, et praktisk foderbæger og en lækker spiselig overraskelse.


Giv din hvalp den bedste start på livet med en HIKE hvalpepakke

Hos HIKE går vi meget op i kvaliteten af vores produkter, og derfor prioriterer vi også, at råvarerne er af den højeste kvalitet og så vidt muligt fra fritgående dyr. Hunden er menneskets bedste ven, og når det kommer til fordøjelse og kredsløb, er vi nu heller ikke helt så forskellige. Når vi spiser dårligt, får vi det dårligt - og det samme gælder for hundene. Særligt hvalpe kan være overfølsomme i den sammenhæng, og derfor mener vi hos HIKE, at god, sund og næringsrig hundemad er værd at prioritere for at give ens hvalp den bedste start på livet. Med en hvalpepakke fra HIKE er der tænkt på det hele – og mere til.


Hvalpepakker fra HIKE – God smag og god samvittighed.

Dyrevelfærd og miljø vægter vi højt, hvilket betyder, at du trygt og roligt kan servere vores lækre hundemad og hvalpepakker med god samvittighed til din hvalp. Vores hvalpepakker er produceret i Danmark under skrappe og kontrollerede forhold, og ved at produktionen foregår i Danmark, undgår vi også miljøbelastningen ved lange transporter. Vi støtter desuden også bæredygtigt fiskeri og anvender derfor sæsonens friske havfisk, som er fanget lokalt i farvande omkring Danmark. Så når du åbner vores hvalpepakke, kan du gøre det med helt ren samvittighed. HIKE hvalpepakker - en fornøjelse for både dig og din hund.
Kontakt Bjørn (2044 7079 / info@bjornbirkedal.dk) eller Nina (2168 3031 / info@ninabirkedal.dk)