HIKE Energy builder - energiopbygger
6 stk. (6x150 g)
Giv din hund grundlaget for en toppræstation! Fyld din hunds energidepoter før krævende aktivitet med HIKE Energy Builder. Fantastisk velsmagende fedtholdigt tilskud der opbygger og fastholder din hunds energiniveau, uden at fylde for meget i maven. Naturligvis fremstillet i Danmark af råvarer af højeste kvalitet.
900 g. - Kr. 0,00
Velegnet til:
Alle racer og størrelser, der har behov for ekstra energi.
Højt ydende hunde, diegivende tæver, hunde som skal tage på og småt spisende hunde med behov for ekstra fedt.

HIKE Energy Builder er et fedtholdigt tilskud med et højt næringsindhold og en naturlig lækker smag, som din hund vil elske. Det høje næringsindhold gør at det kun skal gives i små mængder, og dermed ikke fylder i maven når din hund skal arbejde. HIKE Energy Builder hjælper med at fylde hundens energidepoter, så den holder sit energiniveau i længere tid.

HIKE Energy Builder er lækre ferske stykker kalkun, kylling, årstidens havfisk, okse og gris med kyllingefedt og ris serveret som paté. Naturligvis produceret og udviklet i Danmark af de bedste råvarer og helt uden konserverings- og tilsætningsstoffer.

Leveres i praktisk 150 g bæger der er let at medbringe på tur, til træning, jagt mm., hvor man gerne vil give hunden noget lækkert og energiholdigt.

Fodringsvejledning:
For at opnå størst effekt bør HIKE Energy Builder serveres mindst 2 timer før aktiviteten og kan desuden serveres løbende. HIKE Energy Builder kan også serveres sammen med hundens daglige mad eller som et separat måltid. Serveres ved stuetemperatur.

Opbevaring:
Uåbnet: Tørt og køligt
Åbnet: 2 dage i køleskab under låg.

Leveres i praktisk 150 g bæger.
Ingredienser
Sammensætning:

Fersk kød og fisk (Kalkun, kylling, årstidens havfisk, okse og gris), kyllingefedt og ris.
Analytiske Bestanddele
Analytiske bestandele:

Protein 12%, fedt 20%, træstof 0,4%, råaske 3%, vand 65%.
Analytiske tilsætninger
Vitaminer:
Vitamin E (alfa-tokoferol): 30 mg acetat

Sportsoffer: Zinkoxid: 13 mg, Kobber(II)sulfat, pentahydrat: 1,0 mg.
Kontakt Bjørn (2044 7079 / info@bjornbirkedal.dk) eller Nina (2168 3031 / info@ninabirkedal.dk)