KOSTTILSKUD
Har din hund brug for et ekstra kosttilskud for at yde sit bedste? Så kan du med fordel finde en række naturlige HIKE kosttilskud på siden her.
Vi har varianter, der kan hjælpe din hund til at få et langt større velvære, øget fokus og mere energi.
HIKE kosttilskud til hunde er en god og sikker mulighed for at øge din hunds livskvalitet - også endda med helt naturlige kosttilskud af højeste kvalitet.
Der er meget stor forskel på hundemad, og det samme gør sig gældende ved kosttilskud til hunde. Det kan være svært at gennemskue, hvad der gemmer sig bag varedeklarationen i butikken, og derfor har HIKE en meget klar og stærk holdning til produktkvalitet og faste principper omkring produkter, så du kan være sikker på, at du får det bedste, når du køber kosttilskud til hunde hos os.
Vælg det rette kosttilskud
Vi har et godt og bredt udvalg af naturlige kosttilskud til hunde, så du har mulighed for at finde den løsning, der passer bedst til din hund. Det kan være alt fra kosttilskud som giver lidt ekstra koncentration og energi til den ellers aktive og velkonditionerede hunde, til vitaminer der booster din hunds immunforsvar.
Vi har også kombinationer, der forbedrer din hunds mobilitet og ledfunktion. Så om der er brug for mere energi, bedre mobilitet eller noget helt tredje, er løsningen nok at finde blandt vores naturlige og topkvalitets udvalg af kosttilskud til hunde.
Kontakt Bjørn (2044 7079 / info@bjornbirkedal.dk) eller Nina (2168 3031 / info@ninabirkedal.dk)